Wentelteefjes

Wentelteefjes (voor 4 personen)

Ingrediënten

  • 100 gram bloem
  • 1-2 theelepels kaneel
  • 400 milliliter plantaardige melk
  • Olie om in te bakken
  • 8 sneetjes (oud) brood

Bereiding

Klop in een ondiepe kom de bloem, kaneel en plantaardige melk door elkaar. Verhit wat olie in een koekenpan. Doop een snee brood in het mengsel, zorg dat het brood het mengsel aan beide kanten goed opneemt, en leg het in de pan. Bak het wentelteefje aan beide kanten bruin, dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant.

Tip: Lekker met poedersuiker, stroop, of zomerfruit zoals bessen en aardbeien. Neem in plaats van gewone sojamelk eens sojamelk met een smaakje (zoals vanille, banaan of chocolade) voor speciale wentelteefjes.

Receptbron: Vegan Challenge

Op 1 October start de nieuwe VeganChallenge! Ga jij ook de uitdaging aan om 1 maand lang plantaardig te eten? Als deelnemer krijg je dagelijks heerlijke recepten en tips toegestuurd. Deelname aan de VeganChallenge is geheel gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *