Duurzame drinkflessen

Plasticflessen

Elke minuut worden er wereldwijd 1 miljoen plasticflesjes verkocht, terwijl dit helemaal niet nodig is. Waarom zou je elke keer een nieuw flesje kopen, als je ook gewoon een je drinken in een hervulbare fles kunt doen. Voor een paar euro heb je al een leuke bidon.

Voor €6,95 koop je bij https://join-the-pipe.org/  deze waterfles. De fles is erg licht en kost dus amper extra gewicht om mee te nemen. Hij is BPA-vrij, makkelijk schoon te maken en kan ook nog eens in de vaatwasser. Je hebt hem in allerlei kleuren en zelfs met de bedrukking van je favoriete stad. Daarnaast ben je met het kopen van deze fles ook nog eens goed bezig voor je medemens. Met de verkoop van herbruikbare waterflessen financiert join the pipe schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Ze delen flessen uit aan schoolkinderen voor betere hygiëne, plaatsen waterpompen in dorpen én organiseren City Clean Ups. Hiermee wordt de plasticsoep bij de bron aangepakt.

Ook de drinkflessen van https://www.krnwtr.nl/  zijn super tof.

Voor €18,95 scoor je deze stoere bidon. Hij is gemaakt van RVS staal en dus super stevig en houdt je drinken lekker koel. KRNWTR is in 2010 opgericht door twee vrienden die zich ergerden aan plastic afval. De sociale onderneming doneert 5% van de omzet doneren aan de Plastic Soup Foundation. Ook met het gebruiken van deze drinkfles ben je dus op meerdere manieren duurzaam bezig.

Ook dopper, van de bekende dopperbidons doneert elk jaar 5% van hun omzet. Dit doen zij aan de dopperfoundation, waarmee over de hele wereld drinkwaterprojecten worden gesteund.

Vanaf €12,50 heb je bij https://shop.dopper.com/nl/nl al een dopper. Door de dop los te draaien en om te keren vormt deze bovendien een beker. Je hebt dus altijd een beker bij je, om je drankje in te serveren!

Voor €12,95 heb je een bobble waterfles. In de fles zit een koolstoffilter dat je water filtert. De fles is verkrijgbaar in allerlei kleuren en koop je onder andere hier. https://www.bol.com/nl/p/bobble-waterfilterfles-550-ml-met-draagkoord-navy/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *